• 25.07.2016 - 12:37
25.07.2016

Siden jeg har vært syk siden torsdag har utseendet mitt blitt kraftig nedprioritert de siste dagene, nesten til det punktet at jeg har latt meg selv forfalle. Dermed ble det et lite sjokk da jeg på badet i går morges, fortsatt delvis i svime etter å ha ligget våken og hostet hele natten, møtte speilbildet til en ung mann med brunt halvlangt bølget hår i midtskill og kort skjegg.

"Shit... jeg ser ut som Jesus!"

Formen i dag er derimot mye bedre. Den mørke hese bassrøsten min er endelig borte, og når jeg får gått over ansikt, armer og ben med høvelen, så skal det bli mulig for meg å kunne passere som jente igjen. Dessverre ser det også ut som at finværet har forlatt oss for denne gangen, for når jeg titter ut nå er det ganske overskyet. Dermed gikk jeg visst glipp av denne muligheten til å få brukt sommerkjolene som henger i skapet mitt og skriker etter en anledning.

Men sommeren er vel ikke over ennå heller?

Og til nye lesere informerer jeg om at dette altså ikke er mitt ekte hår, men en parykk i påvente av at mitt ekte hår skal bli langt nok. Og det begynner faktisk å nærme seg! For på dette bildet ville det nådd ned til toppen av halskjedet!

Uansett har jeg som nevnt tidligere en stor utfordring i vente til høsten, som vil ha stor betydning for min videre vei ut av skapet som transkjønnet og et liv som jente på heltid, forhåpentligvis. Men jeg klarer selvsagt ikke å vente så lenge, så nå har jeg begynt å se meg om etter noe å gjøre i mellomtiden.

Derfor håper jeg på fint vær igjen om to ukers tid...

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #utvikling #utfordring #clickbait #åvadetdujesus ?

Facebook

Karina

25.07.2016 kl.13:14

Læll om det var overskya idag, så var det ekkelt og klamt og altfor varmt :p

Emilie - jente på deltid

25.07.2016 kl.13:22

Karina: Joda, jeg kjenner det faktisk også... jeg svetter litt her jeg sitter

Andrea Isabel

25.07.2016 kl.14:12

Jesus åpenbarer seg på bloggen min ;))

Emilie - jente på deltid

25.07.2016 kl.14:19

Andrea Isabel: Jaja, bedre det enn at han åpenbarer seg på badet mitt. Tenk deg om han gjør det mens jeg står i dusjen? :o

zena zuza

25.07.2016 kl.15:09

HVis Jesus kommer når du dusjer... Spark ham i balla!

Emilie - jente på deltid

25.07.2016 kl.15:16

zena zuza: Tror du han har noen?

Hege

25.07.2016 kl.17:29

Den lengden på håret er jo super trendy nå! :D Ser for meg at du har en mer "manne" stil på håret per dagsdato :p men når du tar dine siste skritt ut av skapet kan jo en frisør lett klippe den lengen din en superfin frisyre! :D Hvilken farge har du naturlig på håret? Tror du at du kommer til å farge det når du lever som jente på heltid?

Emilie - jente på deltid

25.07.2016 kl.17:35

Hege: Håret mitt per dags dato er type "hår som ble kortklipt for to år siden, og etterpå har fått lov til å gro seg langt uten noen innblanding fra en saks". Så det trenger en frisørs behandling ja, men jeg har allerede kontakt med en ;)

Fargen på parykken er faktisk så nære min egen hårfarge at da jeg en gang hadde en tufs av mitt ekte hår hengende ut, var reaksjonen min "faen så rar parykken min var i dag da", for jeg så ikke forskjellen på hårene fra parykken og mitt ekte hår.

Tviler på at jeg kommer til å farge det, men skal jo aldri si aldri ;)
Emilie - jente på deltid

Emilie - jente på deltid

Jente i guttekropp, med begge bena godt plantet inne i skapet. Denne bloggen handler om både veien ut av skapet, og ikke minst om tekstilene jeg oppbevarer her inne.

Vil du kontakte meg utenfor bloggen, er mailadressen min emilie.hush@gmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits