• 16.02.2017 - 13:53
16.02.2017

Etter at jeg som kjent bestemte meg for å forlate blogg.no, testet jeg ut et par åpne bloggplattformer, og fant en jeg følte passet meg og mine ønsker. Men mens jeg holdt på å bygge en ny blogg der fikk jeg plutselig tilbud fra Femelle!

Dermed vil fortsettelsen av min reise på veien ut av skapet som transkjønnet finnes på adressene Emiliesskap.femelle.no, og...

Ja, jeg har eget domene! Emiliesskap.no vil fra nå av ta deg til bloggen min!

Det blir litt rart å etter fire år skulle begynne å dele prosessen min et annet sted, på en annen adresse, for vi er jo alle vanedyr. Derfor har jeg også vært litt bekymret for at denne overgangen skal gjøre at jeg mister lesere når jeg ikke lenger finnes på den adressen jeg har brukt i fire år. Men igjen, jeg har fått blogg.no så langt opp i halsen at om jeg hadde måttet fortsette her hadde jeg nok heller gitt opp bloggingen helt, og da hadde i alle fall leserne forsvunnet.

Så for siste gang på denne adressen: følg bloggen min på facebook. Da får du ikke bare varsel hver gang jeg har postet et nytt innlegg, men også noen små sporadiske ekstraoppdateringer nå og da, om jeg får lyst til å dele noe som av en eller annen grunn ikke fungerer like godt i bloggen. Hva nå det skal bety.

Men her på blogg.no er det i alle fall over. Derfor sier jeg takk for meg, og på gjensyn siden jeg håper du følger med til Femelle.

Facebook

Emilie - jente på deltid

Emilie - jente på deltid

Jente i guttekropp, med begge bena godt plantet inne i skapet. Denne bloggen handler om både veien ut av skapet, og ikke minst om tekstilene jeg oppbevarer her inne.

Vil du kontakte meg utenfor bloggen, er mailadressen min emilie.hush@gmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits